Закарпатські фіскали — бізнесовим колам!

Закарпатські фіскали — бізнесовим колам!
Фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області нагадують, що фіскальною службою забезпечено функціонування інформаційної системи E-Receipt.

 

Експериментальний  проект розпочатого відповідно до постанови Кабміну щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно–технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій.

У рамках функціонування даної системи ДФС реалізовано і електронний сервіс, який дозволяє покупцеві товарів (послуг) здійснювати пошук та перегляд фіскального касового чеку, що формується як традиційними реєстраторами розрахункових операцій, так і електронний фіскальний чек, створений новітніми РРО.

Сервіс знаходиться у відкритій частині Електронного кабінету, доступ до якої здійснюється в режимі реального часу (24/7/365) без ідентифікації осіб за посиланням: https://cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check.

Для пошуку та перегляду фіскального касового чеку необхідно внести:

- фіскальний номер РРО, дату та час видачі чеку (для традиційних РРО);

- пошук електронного чеку здійснюється за його фіскальним номером та датою.

І якщо ви не знайшли свого е-чека в системі або виявили розбіжності в даних чеку, зробіть його фото та надішліть за адресою: [email protected]. ДФС буде визначено причину, через яку електронний чек не потрапив до системи, та вжито відповідні заходи.

Запрошуємо платників податків та споживачів товарів (послуг) також взяти участь у тестуванні зазначеного електронного сервісу.

ДФС у Закарпатській області

 

23 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів