Закарпатські ветерани-правоохоронці зібралися разом у місті над Тисою

Закарпатські ветерани-правоохоронці зібралися разом у місті над Тисою
Аби поговорити про підтримку та соціальний захист.

 

У четвер, 25 жовтня, в Хустському відділі поліції відбулося виїзне засідання Ради Закарпатського обласного відокремленого підрозділу ГО «Асоціація ветеранів МВС України». Участь в його роботі взяли два десятки керівників первинних ветеранських організацій краю.

З вітальним словом до гостей звернувся заступник начальника Хустського відділу поліції Олександр Капцош. Керівник коротко розповів про криміногенну ситуацію на Хустщині та роботу місцевих правоохоронців. Зокрема, за результатами службової діяльності колектив Хустської поліції входить в трійку кращих на Закарпатті.

Далі слово надали голові Хустської міськрайонної організації ветеранів України  Івану Біличу, який розповів про співпрацю з органами місцевої влади та шляхи вирішення матеріальних і соціальних проблем ветеранів Хустщини. 

Голова обласного підрозділу Асоціації ветеранів МВС України Віктор Отовчиць у своєму виступі розповів про пророблену цьогоріч роботу, а також про участь в засіданні ветеранської Асоціації в Києві.

Керівника доповнили його заступник Іван Пранничук та голова Хустської ветеранської організації ОВС Іван Мадярка.

В Україні нині налічується понад двісті тисяч ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ, з них на Закарпатті – 3847. На Хустщині проживають 230 ветеранів ОВС. Ці люди віддали довгі роки свого життя служінню Закону, захисту громадян від криміналітету. Тож завдання  ветеранської організації - всіляка підтримка та максимальний соціальний захист своїх ветеранів.

Завідувач сектору пенсійного забезпечення ГУНП області Людмила Литвинчук розповіла про зміни в пенсійному законодавстві щодо забезпечення ветеранів та пенсіонерів ОВС.      

Про медичне забезпечення ветеранів ОВС розповіла лікар ДУ ТМО МВС України по Закарпатській області Віра Романишин.

Після завершення наради гості відвідали Хустський краєзнавчий музей.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів