Сумні підсумки вихідних. У дорожніх пригодах на Закарпатті 2 людини загинули, 5 опинилися на лікарняних ліжках

Сумні підсумки вихідних. У дорожніх пригодах на Закарпатті 2 людини загинули, 5 опинилися на лікарняних ліжках
Такими є наслідки 3-х ДТП у суботу та неділю на дорогах нашого краю.

 

Так, 27 жовтня, о 01:12 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із трагічними наслідками на 768 км автошяху міжнародного значення Київ-Чоп поблизу с. Кольчино, Мукачівського району. За поки що невстановлених обставин зіткнулися вантажівка "Volvo" (реєстрація Республіки Македонія) та "Rеnault Trafic". Внаслідок автотрощі 18-річнй водій "Rеnault" , мешканець м. Мукачево та його пасажир загинули. Для деблокування тіл загиблих із понівеченого автомобіля залучалися мукачівські рятувальники.

Того ж дня, о 17:15 на автошляху Київ-Чоп, біля с. Дубрівка Ужгородського району сталась інша автопригода. Водій легковика "Mercedes-Benz" зіткнувся з автомобілями "Chevrolet Aveo" та "Geely". Внаслідок ДТП до медичних установ із травмами різного ступеню важкості було госпіталізовано трьох осіб: жінку 1954 року народження - до Обласного центру нейрохірургії, іншу потерпілу 1991 року народження - до Ужгородської міської клінічної лікарні, а потерпілого 1980 року народження - до Мукачівської центральної районної лікарні. Унаслідок ДТП також отримали травми легкої ступені та після обстеження медиками були відпущенні додому ще 4 особи: двоє чоловіків 1979 та 1987 років народження, жінка 1987 року народження та неповнолітня 2008 року народження. На місце ДТП від ДСНС виїжджали аварійно-рятувальне відділення АРЗ СП та пожежно-рятувальне відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Середнє Ужгородського району.

Третя автопригода сталася о 15:27 28 жовтня на автошляху Мукачево-Рогатин, що в с. Бедевля Тячівського району. Внаслідок зіткнення автомобілів «BMW» та «Opel Corsa» на лікарняних ліжках опинилися двоє громадян, 1962 та 1995 років народження. На місці події працювали рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

29 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів