Земельні ділянки учасникам бойових дій та відмова у наданні ділянок біля аеропорту – кілька рішень сесії Ужгородської міської ради

Земельні ділянки учасникам бойових дій та відмова у наданні ділянок біля аеропорту – кілька рішень сесії Ужгородської міської ради
46 учасникам бойових дій надали дозволи на розробку проектів землеустрою, ще 85-ти затвердили такі проекти на вчорашньому пленарному засіданні чергової сесії Ужгородської міської ради.

 

Як і прогнозувалося, депутати врахували критичні зауваження профільної депутатської комісії і не підтримали 2 звернення з приводу надання земельних ділянок на вул. Закарпатській, оскільки вони перебувають в охоронній зоні аеропорту.

Свою категоричну позицію голосувати проти надання цих земельних ділянок міський голова Богдан Андріїв також висловлював напередодні.

Нагадаємо, це вже друга відмова Ужгородської міської громадянам, які зверталися з проханням виділити їм земельні ділянки у районі аеропорту.

Крім того, відмовили на сесії й у наданні земельної ділянки на вул. Польовій, оскільки ця ділянка є прибудинковою територією ОСББ.

Як інформує відділ землекористування Ужгородської міської ради, також вчора на сесії юридичним та фізичним особам затвердили звіти про експертні грошові оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об'єкти нерухомості, що в свою чергу поповнить міський бюджет на 367090,90 грн. Ряду юридичних та фізичних осіб надали дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, дозволи на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, надано згоди й на складання та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та внесено зміни в деякі рішення, було поновлено та припинено дію договорів оренди земельних ділянок, що в свою чергу також поповнить міський бюджет.

 

31 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. літун 2018-10-31 / 15:09:55

    Поблизу аеропорту не тільки не можна, там зараз треба знести пару вже побудованих будинків в т.ч. і Дастор бо інакше дозволу на польоти від Державіаслужби Украероруху не буде. Хто на це піде?