На яких вулицях Ужгорода ремонтують асфальтобетонне покриття

Вчора в Ужгороді працівники КП КШЕП проводили поточний ремонт за допомогою спецмашини «Пачматік», інформує відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

 

Поки погода в місті сприятлива, комунальники Ужгорода почали готувати дорогу до зими. Ін’єкційно-струменевим методом ремонтували асфальтобетонне покриття на площі Дружби народів, вулицях В’ячеслава Чорновола та Мукачівській. Такі роботи заплановано і на вулиці Минайській. 

Це допоможуть убезпечити дорожнє покриття взимку: якщо тріщини, які утворилися, не закрити, то в них потрапить вода, яка під час замерзання розширить утворену ямку і сприятиме подальшому руйнуванню автодороги. Сьогодні ж існують технології, що дають змогу закрити спеціальною сумішшю невелику тріщину.

 

 

01 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Я. Ужгородець 2018-11-02 / 08:27:38

    Уже скільки разів я дописував, що термінового ремонту даним принципом мілкого ремонту тріщин асфальтового покриття потребує вулиця Іштвана Дендеші.
    Але ніхто на це не звертає уваги.
    А тріщини з кожним роком збільшуються.
    Я так розумію краще щоб асфальт руйнувався, а потім чиновники запланують ямковий ( самий дорогий та витребуваний ремонт, бо найбільше можна вирвати грошенят на карман), далі ще і ще і т.д. до нескінченості, грошенята все треба донести ...
    А між іншим дорога перевантажена із-за роботи ринку на Краснодонців.