Допоможіть врятувати 40-річну вчительку!

Допоможіть врятувати 40-річну вчительку!
У 40-річної Наталії Байло - рак сигмовидної кишки IVстадії із множинними метастазами в печінку. Вона пройшла 6 курсів хіміотерапії ФОЛФОКС 6, а також 10 курсів таргетної терапії препаратом Ербітукс. Повідомляє "Gorod.cn.ua".

 

Наталія - вчитель інформатики й математики у Чернігівській гімназії естетично-гуманітарного профілю №31. Жінка є матірю двох дітей – Марини й Артема.  Біда спіткала сім’ю, коли синочку не виповнилося й одного року.

 Чоловік працював системним адміністратором на підприємстві, але був змушений звільнитися, щоб доглядати за маленьким Артемом та 7-річною Мариною. Наталія та Валентин були щасливою парою та мріяли про щасливе майбутнє своїх діточок, поки страшний діагноз не поставив під сумнів благополуччя всієї родини.

У жінки є шанси на одужання, не вистачає тільки коштів. Тому чоловік звертається до всіх небайдужих.

У червні в Київському Національному інституті раку Наталії було зроблено дві складні лапароскопічні операції з видалення частини кишечника з прилеглими лимфоузлами і пухлин в печінці. Вартість операції і подальшої хіміотерапії становить 200 тисяч. 

 1 жовтня Валентин Байло написав у Facebook:

 "Сьогодні ми знову розпочали хіміотерапію. Вже дев’ять місяців Наташа бореться за життя. Дев’ять важких місяців, сповнених думками, надією і болем. Скільки було витрачено сил, скільки прагнень до видужання, скільки вкладено коштів у віру в майбутнє? Цього не зрозуміє той, хто не йшов цим шляхом. Цього не зможе сприйняти той, хто не стояв перед цією стіною і зціпивши зуби бив її руками й ногами, шматував думками і поглядом, хто не міг заснути ночами, вслухаючись в подихи дітей, які можуть залишитись сиротами.  Сьогодні розпочався новий бій. Бій за життя. Лише за останні 5 днів було витрачено більше 4000 грн. А скільки ще потрібно? Ми ледве-ледве розрахувались за проведені операції. Дякуємо рідним за допомогу. Я обіцяв всім не залишатися байдужим, перед лицем чужого горя. Я виконую обіцянку - за останні 2 місяці я тричі перераховував кошти незнайомим мені людям, незважаючи на особисту фінансову скруту".

Валентин Байло, діти Марина та Артем, рідні та колеги Наталії будуть раді будь-якій допомозі. Тільки б вона жила!

Спільними зусиллями зможемо допомогти Наталії Байло побороти хворобу!

Реквізити:

Карта ПриватБанку 4149 4978 3551 4540 на ім’я Байло Валентина Миколайовича

+380502680987 Ківі-Віза для рубля

 

01 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів