Не вином єдиним: чим ще закарпатці пригощали на виноробному форумі

Не вином єдиним: чим ще закарпатці пригощали на виноробному форумі
У Києві відбувся IV Національний виноробний форум, організаторами якого були: Торгово-промислова палата України, корпорація «Укрвинпром» та медіа-група «Українська правда». Про це повідомляє "Закарпаття онлайн".

 

У рамках Форуму відбувалися тематичні секції, практичні семінари та майстер-класи, професійні дегустації та свято «Ukraine Wine Drive». 

Виноробний потенціал Закарпатської області представили ТОВ «Виноробна компанія «Шато Чизай» та магазин «Wine?s» (м. Ужгород).  А під час свята «Ukraine Wine Drive» гості дегустували сири від місцевих сироварів Закарпаття – Асоціації виробників традиційних карпатських високогірних сирів (Рахівський район), ферми еко-курорту Ізкі «IZKI Land» (Міжгірський район), із буйволиного молока ферми «Карпатський буйвіл» (с. Олешник, Виноградівський район), сироварні «Перечинська мануфактура» (м. Перечин).

Під час масштабного заходу центральна галузева дегустаційна комісія корпорації «Укрвинпром» назвала кращі вина та коньяки України. Серед 96 зразків виноробної продукції кращими визнано понад десяток напоїв із Закарпаття, зокрема від Ужгородського коньячного заводу, торгівельних марок «Шато Чизай» та «Котнар-М».

 

02 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. WillisRon 2018-11-04 / 09:28:16

    Hello. And Bye.