Ужгородська футзальна ліга поповнилася десятьма новачками

Ужгородська футзальна ліга поповнилася десятьма новачками
Чемпіонат області з футболу вже цієї неділі завершується матчами першої західної ліги. Натомість шанувальники великого футболу зможуть продовжити вболівати за кращі футзальні команди нашого краю.

 

Саме 10 листопада стартує третій за ліком сезон Ужгородської футзальної ліги, яка з кожним роком поповнюється новими учасниками. Тож у сезоні 2018 – 2019 рр. в Ужгородській футзальній лізі візьмуть участь 32 команди (4 ліги по 8 команд), які складатимуть супер, вищу, першу та другу ліги.

Минулої суботи, 3 листопада, в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулися кваліфікаційні матчі майбутніх учасників УФЛ.

За потрапляння до складу учасників УФЛ змагалися 12 збірних та районних команд, які виборювали путівки до однієї з ліг.

Згідно з жеребкуванням, 12 кваліфікаційних команд були розбиті на 3 групи по 4 команди в кожній. До першої потрапили «Шипіт» (Міжгірський р-н), «Кам’яниця», «Ядзакі», «Верховина» (Оноківці). Другу склали «Спарта», «Невицький замок», «Метеор» (збірна районів), «Імперія». У третій змагалися «Кочут», «Судмедекспертиза», «Ужнет+» та «Лугош».

Переможці груп та краща друга команда потрапляли до півфіналу, де розігрували путівки до супер, вищої та першої ліг. Команди, які зайняли 2 та 3 місця в групах, зіграють у другій лізі УФЛ. А четверті команди виборювали одну «путівку під сонцем».

У результаті напружених футбольних баталій до суперліги потрапила «Кам’яниця», яка стала переможцем відбіркового етапу. На другому місці «Невицький замок», на третьому – «Судмедекспертиза». Ці два колективи будуть виступати у вищій лізі УФЛ. Міжгірська команда «Шипіт», яка стала четвертою, змагатиметься у першій лізі. У другій лізі поміряються силами «Ужнет+», «Лугош», «Метеор», «Імперія», «Ядзакі» та оноківська «Верховина», яка стала останнім щасливчиком.

Після завершення змагань переможець та призери були нагороджені почесними кубками, які вручив заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак.

Тож уже 10 листопада в спорткомплексі «Зінедін», а 11 листопада в спорткомплексі «Юність» відбудеться І тур довгоочікуваної всіма командами УФЛ.

Семен Михайлик

uzhgorod.net.ua

 

 

06 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів