Богдан Андріїв бере участь у конференції «Муніципалітети – за стале зростання»

Богдан Андріїв бере участь у конференції «Муніципалітети – за стале зростання»
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв бере участь у конференції «Муніципалітети – за стале зростання», яка проходить сьогодні та завтра у Києві. 

 

До роботи конференції долучилися й інші представники Закарпаття, зокрема голова Міжгірської районної ради Василь Щур та Пилипецький сільський голова Василь Готра, загалом учасниками зібрання є більше 400 представників органів державної влади та місцевого самоврядування, асоціацій місцевих органів влади та інші зацікавлені сторони з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України, а також представники Європейської комісії.

Організатори заходу – головні ініціативи Європейського Союзу для країн Східного партнерства: «Угода Мерів» та «Мери за економічне зростання». Зібрання присвячене ролі місцевих органів влади у виявленні та вирішенні викликів сталого розвитку, економічної стабільності та зміни клімату.

Нагадаємо, Ужгород приєднався до Угоди мерів у липні 2016 року.

У 2017 році, виконуючи зобов’язання, взяті з підписанням Угоди мерів, міська влада почала розробку Плану дій зі сталого енергетичного розвитку і клімату міста. Цей документ уже готовий, він стане основним стратегічним документом розвитку міста у сфері сталої енергетики до 2030 року, передбачає енергомодернізацію житлової сфери, бюджетних установ, транспорту, вуличного освітлення, сфери обслуговування та промисловості, передбачає зобов’язання скоротити викиди парникових газів на 30% та адаптувати місто до негативних впливів глобальних змін клімату.

У травні 2018-го Ужгородський міський голова Богдан Андріїв та старший банкір, керівник сектору інфраструктури в Україні Європейського банку реконструкції та розвитку Марк Магалецький підписали Угоду про підготовку кредитного фінансування за проектом енергозберігаючих поліпшень у бюджетних закладах Ужгорода. Заплановано провести комплексні заходи з енергоефективності для модернізації 49 об’єктів: 44 — освітньо-навчальних закладів та 5 медичних. Очікуються позика від ЄБРР та транш від Фонду чистих технологій.

Джерело: Ужгородська міська рада

 

22 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Williamnok 2018-11-25 / 15:32:01

    Испокон времен рыбная ловля водилась единственным из ключевых пристрастий представителей сильного пола. В случае, если поначалу ловля рыбы кормило своей семьи и подсобляло с этой помощью выживать, то на сегодняшний день оно переросло в слабость современных мужчин и даже дам. Ловля рыбы в нашей стране довольно популярна. Выискать благоразумное изъяснение данному не так-то попросту. Единственной из стержневых моментов по праву считается традиция. Давно промысел питания являлась основной обязанностью представителей сильного пола.
    Поподробнее:
    прикормка на карася