Сьогодні естрадно-духовий оркестр Закарпатської філармонії запрошує на особливий концерт

Сьогодні естрадно-духовий оркестр Закарпатської філармонії запрошує на особливий концерт
Наприкінці листопада 2005 року на базі Закарпатської обласної філармонії було створено естрадно-духовий оркестр. І дуже символічно, що народився цей колектив в одну з найпохмуріших пір року, щоб створювати свято, дарувати гарний настрій і бадьорий дух всім навколо.

 

Адже зустріти цих артистів можна на вулицях і площах наших міст, на великих сценах і шкільних майданчиках, на святкових прийомах і державних урочистостях. Нерідко музиканти грають просто неба в спеку, дощ, мороз, йдучи маршем з важкенькими інструментами (вага валторни чи тромбона 2 кг, а туби – біля 10!)

Ініціатором створення оркестру і незмінним його керівником є заслужений артист України Володимир Співак. За тринадцять років існування колектив став невід’ємною частиною культурно-мистецького життя нашого краю, про які б події не йшлося – скорботні, поминальні чи радісні і святкові. А коло його шанувальників невпинно зростає. Така затребуваність артистів вимагає постійної роботи над розширенням репертуару, пошуку нових творчих можливостей. Саме тому Володимир Співак охоче залучає до співпраці талановиту молодь, у тому числі зовсім юних виконавців. А на концертах колективу можна почути музику різних жанрів – від класики до народної пісні, від джазу до популярних саунд-треків.

За доброю традицією свій черговий день народження естрадно-духовий оркестр Закарпатської обласної філармонії відзначить новою концертною програмою. Тож 29 листопада зі сцени лунатиме і легка, танцювальна музика, і лірика, і відомі сучасні хіти. Соло виконають Марина Лавра (сопрано), Євген Цанько (акордеон), Ольга Чундак (фортепіано), Ганна Гайду (сопілка), Григорій Чепурка (саксофон). Ведуча – Ольга Донецька. Початок о 18.30. Зима вже на порозі, але цього разу в концертній залі буде неодмінно гаряче!

Підготувала Таїсія Грись

 

29 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів