Третю річницю урочисто святкує патрульна поліція Закарпаття! (ФОТО)

Третю річницю урочисто святкує патрульна поліція Закарпаття! (ФОТО)
Третю річницю святкує патрульна поліція Закарпаття. Урочистості з цієї нагоди відбулися сьогодні в Ужгороді у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області.

 

Від імені Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, міської ради, депутатського корпусу, всієї громади міста патрульних поліцейських привітав заступник міського голови Ігор Фартушок.

«Три роки тому ви отримали величезний кредит довіри. І ви його виправдовуєте, додаєте людям упевненості, дисциплінуєте. Місто і зараз, і в подальшому йтиме з вами в ногу, намагатися допомагати і підтримувати.

Ужгородська міська рада вже тривалий час працює над впровадженням проекту "Безпечне місто", плануємо встановити ще більше відеокамер, що має спростити і роботу поліції також. Крім того, вчора на засіданні виконкому прийняли програму підтримки управління патрульної поліції в Закарпатській області на 2018 – 2020 роки. Для покращення матеріально-технічної бази, забезпечення безпеки громадян, охорони та захисту прав і свобод, протидії злочинності передбачили 1,5 мільйона гривень. Тож працюватимемо спільно: щоб ви допомагали нам, а ми – вам», – сказав, зокрема, Ігор Іванович та побажав поліцейським успіхів і легкої служби.

Із нагоди третьої річниці за високий професіоналізм майже три десятки патрульних отримали відзнаки Департаменту патрульної поліції України, Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Ужгородської, Мукачівської та Чопської міських рад, Мукачівської РДА, Чопського прикордонного загону, УДСНС України у Закарпатській області, прокуратури Закарпатської області, від Управління служби безпеки України в Закарпатській області.

Від Ужгородської міської ради грамоти за сумлінне виконання службових обов'язків, зміцнення законності і правопорядку отримали лейтенант поліції, командир взводу Максим Жаровський, лейтенант поліції, інспектор взводу Василь Кізляк, лейтенант поліції, інспектор взводу Сергій Кучер, старший лейтенант поліції, командир взводу Дмитро Тутевич.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

29 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів