Погоня на Свалявщині: місцеві поліцейські намагалися зупинити нетверезого водія

Погоня на Свалявщині: місцеві поліцейські намагалися зупинити нетверезого водія
Працівники Свалявського відділення поліції в порядку статті 208 КПК України затримали мешканця села Родниківка. Рухаючись дорогою на автомобілі «ГАЗ»,  нетверезий водій пошкодив кілька інших авто.

 

Вчора, 30 листопада, після 21:00, правоохоронці Свалявщини отримали повідомлення про ДТП в селі Поляна. Водій "ГАЗ-66" імовірно перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він скоїв ДТП, пошкодив інші автомобілі, під час затримання опирався. На попередження поліцейських не реагував, тож правоохоронці зупинили автомобіль, вистреливши у колесо.Під час затримання водій, 36-річний житель села Родниківка Свалявського району, намагався втекти та чинив опір працівникам поліції.

За фактом погрози або насильства щодо працівника поліції та хуліганських дій слідчі Свалявського відділення поліції розпочали кримінальні провадження за статтями 345 та 296  Кримінального кодексу України. Працівники поліції з’ясовують усі обставини та подробиці правопорушення, встановлюють власників пошкоджених автомобілів та суму нанесених збитків. Слідство у справі триває.

Інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

01 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів