На Закарпатті резервісти отримають добові, грошове забезпечення та винагороди

На Закарпатті резервісти отримають добові, грошове забезпечення та винагороди
Про це сьогодні під час брифінгу розповів начальник відділу фінзабезпечення Закарпатського ОВК Юрій Костюк. Журналісти Uzhgorod.net.ua дізналися, скільки отримають резервісти.

 

Військові запевняють, що за період зборів резервісти не втратять фінансово. За ними зберігатиметься зарплата в повному обсязі. Керівникам підприємств усі виплати відшкодує держава на основі відповідних документів, наданих ОВК.

Крім того, резервісти, що прибудуть на збори отримуватимуть добові (24 гривні - старший офіцерський склад; 12 гривень - рядові), грошове забезпечення (3348 гривень - старший офіцерський склад та 2643 гривні рядові військові), а також, у разі виконання поставленого плану, грошове заохочення (рядові - у розмірі 1600 гривень; сержанти - 1900 гривень; молодший офіцерський склад - 2500 гривень; старший офіцерський склад - 2800).

Ці всі виплати - без урахування того, що на час зборів резервістів буде забезпечено формою, харчуванням, проживанням, медичним забезпеченням, а також страхуванням на час проведення навчальних зборів, та доставлено на місце дислокації (або відшкодовано вартість дороги).

Додамо, що тривалість зборів резервістів - 15-20 діб.

Нагадаємо, На Закарпатті ввоєнний стан не ввели, але краяни мають бути готові до його введення, – Військком.

Крім того під час брифінгу пояснили, хто такі резервісти першої черги й кого з закарпатців стосується воєнний збір.

А також нагадали, що за ухилення від зборів резервістів закарпатцям світить відповідальність.

Uzhgorod.net.ua

 

03 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів