В Ужгороді студент-першокурсник коледжу наклав на себе руки

В Ужгороді студент-першокурсник коледжу наклав на себе руки
В Ужгороді 15-річний підліток покінчив з життям. Тіло хлопця у зашморгу вчора, близько 19:00, виявив 12-річний ужгородець. Хлопець йшов повз озеро Кірпічка і помітив у сутінках незрозумілий силует. Підійшовши ближче, він зрозумів, що на дереві висить людина. Про побачене дитина повідомила до поліції.

 

У відділі комунікації поліції факт виявлення повішеника підтвердили.

“За викликом виїхала слідчо-оперативна група та судмедексперти. Попереднім оглядом тіла, ознак насильницької смерті виявлено не було. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України з відміткою “Самогубство. Триває слідство“, – кажуть у відомстві.

Особу загиблого тепер вже встановлено. Хлопцю було 15 років. Він – уродженець села Довге, що на Іршавщині, а в Ужгороді вчився на першому курсі коледжу. На даний момент слідчі перевіряють усі версії інциденту та встановлюють причини, що могли спонукати підлітка на самогубство. Вже опитано вчителів та батьків. З їх слів, нічого підозрілого у поведінці хлопця вони не помічали. Обставини інциденту належить з’ясувати поліції.

ungvar.info

 

05 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів