Жителів Канальної в Ужгороді затопило намулом з водою. Хто винен і що роблять? ВІДЕО

Жителів Канальної в Ужгороді затопило намулом з водою. Хто винен і що роблять? ВІДЕО
Про затоплення вулиці Канальної сьогодні написали мешканці в мережі Фейсбук.

 

Про затоплення вулиці Канальної сьогодні написали мешканці в мережі Фейсбук. Так, Larisa Vuksta повідомила про затоплення:  "Шановні друзі допоможіть будь ласка прорепостити цей пост, щоб чим більше людей побачили як наша влада веде чистку каналу а за таких простих людей як ми не думає. Як можна вийти з двора на таку улицю??????? Як можна вести дітей у садочок школу???? Скажіть будь ласка!"

Про те, що трапилося, повідомили в прес-службі ПрАТ "Закарпаттяобелнерго", яке здійснює роботи з розчистки каналу.  Тут зокрема нагадали, що вперше за останні 15 років проводиться така масштабна розчистка каналу, який постачає питною водою місто. Загалом роботи тривають на всій відстані в 10 кілометрів, це потребує значних коштів та зусиль.

«Приблизно вісім років тому було здійснено часткову розчистку у першій частині каналу, між Водозабором у Кам’яниці до Оноківської станції, тому що там було найбільше замулення, – розповів О. Білак. – Нагальна потреба в розчистці нижньої частини – від Оноківської станції до Ужгородської – виникла в цьому році у зв’язку з незначною кількістю опадів, через що стало неможливо підтримувати необхідну кількість води в каналі».

У обленерго зазначили, що роботи з розчистки каналу ще тривають. Працівники фірми, яка виконує необхідні роботи, виконують усе за технологією.

"Наразі по вулиці Канальній над усуненням наслідків підтоплення дощової води з грунтом на дорозі працює вся важка техніка спеціалізованої організації, а це 5 одиниць. Вони розчищають засипані обабіч дороги кювети для відводу води з дороги, а також вирівнюють саму дорогу. Також додатково  для проходу мешканців будуть підсипати доріжки щебенем, його вже завезли на місце", - уточнили в прес-службі. 

Після завершення всіх робіт дорогу, вздовж якої йде канал, відновлять – буде розчищене полотно, дорогу підсиплють гравієм тощо. Усі роботи планують завершити до кінця поточного року, додали в ПрАТ "Закарпаттяобленерго" і надали відео, як проводять роботи.

uzhgorod.net.ua

 

10 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів