Ужгород оновлюється: на відремонтованій набережній встановили лавиці. Як це виглядає?

Ужгород оновлюється: на відремонтованій набережній встановили лавиці. Як це виглядає?
Нові лавиці встановили на тій частині набережної Незалежності, яка вже оновлена. Редакція uzhgorod.net.ua вирішила подивитися, як все виглядає, і поцікавитися в перехожих, чи до смаку відремонтована родзинка міста.

 

Роботи з капітального ремонту набережної Незалежності в Ужгороді ще тривають, але оновлена частина вже тішить погляд численних перехожих.

Сотні, а то й тисячі людей проходять тут щодня і вже змогли оцінити і рівненьку, заасфальтовану проїжджу частину, і пішохідну там, де лежить новенька плиточка та бордюри.

Ужгородка Марія Василівна захоплена: "Скільки років отак мучилися, треба було під ноги дивитися, йдучи набережною, щоб не спіткнутися і не впасти.... Тепер любо-дорого, давно це треба було зробити!"

Студентка Ужгородського національного університету Квітослава щонайменше двічі на день проходить набережною з факультету до гуртожитку. Каже, Липова алея на її очах змінюється в кращий бік: "Я ходжу тут кожнісінького дня, тут гуляємо з друзями, влітку показую алею гостям, і це так добре, що її ремотують, бо аж неприємно було ходити по кривій бруківці та по дорозі, на якій вибоїна вибоїну наздоганяла".

Ще хтось бурчить, що довго роблять, хтось жаліє ремонтну бригаду, яка мусить і в негоду працювати, але більшість справді задоволені. Так само подобаються перехожим лавиці, які вже встановлюють на тій частині набережної Незалежності, яка відремонтована повністю.

Люди гуляють, а потім присідають відпочити, кажуть, що зручно і справді гарно.

uzhgorod.net.ua

 

12 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів