Закарпатям до уваги: як побороти сонливість на роботі

Закарпатям до уваги: як побороти сонливість на роботі
Корисні поради допоможуть вам краще почуватися.

 

Напої, які підбадьорують

Заваріть зелений чай, до нього можна додати кілька крапель женьшеню, лимонника. Якщо вам дороге здоров'я - ні в якому разі не використовуйте в якості напою енергетики!

Енергійна музика

Якщо корпоративна політика та специфіка вашої роботи дозволяють сидіти біля комп'ютера з навушниками, увімкніть бадьору музику і на деякий час зробити її якомога голосніше. Вона обов'язково повинна бути ритмічною. 

Їжте легку їжу

Відмовтеся від солодкого - цукор підбадьорить вас лише на короткий час, але дуже скоро дасть зворотний ефект.

Рухайтеся

Спочатку енергійно і сильно потріть одну долоню об іншу, приблизно через дві хвилини з'явиться відчуття тепла. Тепер потрібно теплими пальцями розтерти вушні раковини, щоки, можна розчесати волосся (якщо це доречно) і легко постукати кінчиками пальців по маківці голови, ніби погладжуючи волосся. Кулачком помасажуйте передпліччя, з внутрішньої і зовнішньої сторони. Такі вправи розженуть сонливість і приведуть думки в порядок.

Контрастне вмивання

Змивати макіяж на роботі не хочеться, навіть якщо напівсонний стан. Скористайтеся іншим способом - влаштуйте контрастне обливання для кистей рук - це теж чудово бадьорить. Чергуючи холодну і гарячу воду, ви разгоните сон на кілька годин. Але запам'ятайте, що закінчувати обливання потрібно холодною водою.

Джерело:  UkrMedia.

 

20 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів