Святкова шпаргалка: оригінальні композиції та декор від Анастасії Дацюк

Святкова шпаргалка: оригінальні композиції та декор від Анастасії Дацюк
У передчутті новорічно-різдвяних свят усі метушаться з пошуком подарунків близьким, друзям та колегам. Тому журналісти Uzhgorod.net.ua підготували серію публікацій "Святкова шпаргалка", у якій розповідаємо про оригінальні подарунки, які стануть удвічі приємнішими, бо виготовлені на Закарпатті.Наступна пропозиція редакції – оригінальні композиції, святковий та новорічний декор від Анастасії Дацюк з Ужгорода.

 

- Настю, коли почалася цікавитися декором?

- Було це більш ніж 4 роки тому, коли шукала ідею для подарунку подрузі. Хотілось чогось незвичного, оригінального. Звичайні букети у місцевих магазинах мене не вразили. І саме тоді я вирішила створити самостійно, власноруч композицію з гарних квітів і додати туди популярне печиво Macarons. Купила в магазині квіти, печиво, принесла додому і скомпонувала в подарункову коробочку, сфотографувала і виклала на свою сторінку в Instagram із підписом: «Найкращий подарунок – подарунок, зроблений своїми руками». Ось так, власне, я і створила свою першу квіткову композицію. Далі отримала безліч коментарів: «Як гарно, а мені таке зробиш?», «А скільки коштує?», «Як замовити цю красу?» і так далі. Я замислилась, подумала, що, можливо, слід спробувати себе у такому творчому напрямку. Тоді для людей це було щось незвичне, ексклюзивне, подібним у нашому місці ще ніхто не займався. Я отримала купу вдячних клієнтів-знайомих, а згодом до мене почали звертатися зовсім незнайомі люди. Це дало мені поштовх розвиватись і удосконалюватись.

- Що було найскладнішим в опануванні цього оригінального заняття?

- Найскладнішим, певно, було шукати нові ідеї, адже зовсім швидко з‘явились конкуренти, а мені завжди хотілося мати особливий продукт, нінащо не схожий, кожного разу дивувати свого клієнта, вражати крутою ідеєю, а ще й високою стійкістю квітів, сучасною стильною упаковкою, смачними доповненнями.

- Що тобі подобається робити, а що – ні?

- З квітами подобається робити все: букети, квіткові коробочки, композиції на весілля. Особливу відповідальність відчуваю, коли працюю з весільними букетами. Тут потрібен особливий контроль якості квітів, нюанси перевезення і зберігання для того, щоб наречена отримала найкрасивіший букет, який не зів‘яне протягом усього дня.

- Чи є можливість десь вчитися флористиці?

- Ще 2 роки тому сучасна флористика в Україні не була розвинена. Флористичні курси були лише в Києві коштували захмарно. Тому навчалась сама, купувала відео уроки, майстер-класи зарубіжних майстрів. А також закцентувала увагу на весільному декорі, пройшла курси і наразі активно розвиваюсь і у цьому напрямку також.

- Що би перед святами попросила у Діда Мороза?

- У Діда Мороза попросила б примхливих наречених і побільше. Адже саме такі вчать мене, дисциплінують, дають натхнення і поштовх до вдосконалення. А всім бажаю у 2019 році миру та злагоди і здійснення найзаповітніших мрій.

- Спасибі тобі, Настю, і гарних свят!

Uzhgorod.net

 

28 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів