Різдво для наших сноубордистів вийшло гарячим

Різдво для наших сноубордистів вийшло гарячим
Закарпатські провідні сноубордисти провели Різдво у напруженій роботі – взяли участь у міжнародних змаганнях, які відбулися в Австрії.

 

Вихованка ужгородського наставника Яна Чернея Надія Гапатин 5-6 січня змагалася в австрійському Сімонгюге з дорослими спортсменами у дисципліні паралельний слалом. До слова, ці старти стали дебютними для Надії серед дорослих спортсменів, вона стала однією з наймолодших учасниць цих фісовських змагань. У підсумку закарпатська сноубордистка фінішувала з 26-м результатом, а переможницею стала досвідчена австрійська спортсменка Сабіна Шоєфман.

За 250 кілометрів на північний схід  від Сімонгюге на іншому відомому австрійському гірськолижному курорті Бад Гаштайн 8-9 січня проходив етап кубка світу з паралельного слалому, де наш край у складі збірної України представляли двоє сноубордистів – Аннамарі Данча-Чундак та Євген Гулій.

На змаганнях Аннамарі мала суттєву підтримку від своєї маленької донечки. Тож у підсумку ужгородка стала 32-ю, а її колега по збірній Олександра Мальована фінішувала 36-ю. Кращою на кубку стала досвідчена 45-річна австрійка Клаудія Ріглер.

У змаганнях чоловіків Євген Гулій став 54-м, ще один українець Олександр Белінський став у підсумку 45-м. А кращий час на кубку показав німецький сноубордист Штефан Баумайстер.

У командних змаганнях, якими завершувався світовий кубок, Україна була представлена двома командами. Команда «Україна-1» у складі  Аннамарії Данчі-Чундак та Олександра Белніського стала 23-ю, а 24-ту сходинку посіла команда «Україна-2» у складі Євгена Гулія та Олександри Мальованої. А лідерами в командних змаганнях стали представники Австрії – Беджамін Карл та Даніела Ульбінг.

10-11 січня в Бад Гаштенйні пройдуть змагання кубку Європи, тож побажаємо нашим спортсменам успіху у цих звитягах. 

Роман СЕНИШИН

На фото Аннамарі Данча-Чундак в Бад Гештайні з рідною групою підтримки

 

 

 

10 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів