В Ужгороді стартував фінальний етап змагань із міні-футболу серед юнацтва

В Ужгороді стартував фінальний етап змагань із міні-футболу серед юнацтва
Сьогодні в ужгородському спорткомплексі «Юність» розпочався фінальний етап традиційного дитячо-юнацького турніру з міні-футболу серед юнаків та дівчат, присвячений новорічно-різдвяним святам.

 

Участь у змаганнях беруть команди в двох вікових групах 2006-2007 та 2008-2009 років народження. Першими стартували найстарші команди юнаків (2006-2007 років народження). Нагадаємо, що до цього понад 80 команд у цих вікових групах боролися за потрапляння до фінальної стадії. Тож у старшій віковій групі до фінального етапу потрапили: ФСТ «Україне» (с.Невицьке), ДЮСШ (Тересва), ДЮСШ (Бронька-Довге), МФА (Мукачево), СДЮСШОР (Ужгород), ДЮСШ (Тячів), ФК «Сільце», ФК «Мункач» (Мукачево). Оргкомітет турніру розподілив команди на дві групи (по 4 в кожній). Після групових поєдинків до четвірки півфіналістів з групи А пробилися МФА, гравці якого по-черзі переграли однолітків з Тересви – 7:1, Невицького – 6:0 та Броньки – 3:1. Долуилися до мукачівців гравці ДЮСШ (Бронька-Довге), які зіграли з невицькою ФСТ «Україна» в нічию -1:1 та перемогли тересвянську ДЮСШ – 4:3 набрали 4 залікові бали. З іншої групи з першого місця виходять підопічні Вадима Дьордя, які після нічиї з ФК «Сільце» – 1:1 переграли ФК «Мункач» – 3:1 та ДЮСШ Тячів – 7:1. Другими стали сілецькі юнаки, які здобули п’ять залікових балів, зігравши внічию з тячівцями –2:2 та в заключному матчі групового етапу здолали ФК «Мункач» – 1:0. Півфінальні зустрічі завершилися прогнозовано – фаворити турніру перемагають:

МФА – ДЮСШ Сільце – 4:0, а СДЮСШОР – 11:0 розгромив ДЮСШ (Бронька-Довге). Матч за третю сходинку між ДЮСШ (Сільце) та ДЮСШ (Бронька-Довге) завершився 0:0, а в тривалій серії післяматчевих пенальті гору взяли юні гравці з гірських Броньки та Довгого.

Родзинкою турніру в цих вікових групах став фінал між командами двох провідних футбольних шкіл краю мукачівської «Мункач футбольна академія» та ужгородської СДЮСШОР. У ході матчу мукачівці двічі вели в рахунку – 1:0 та 2:1, однак

ужгородці зуміли створити камбек – 3:2 й здолали минулорічних володарів новорічно-різдвяного кубка. Нагородили кращих футболістів у різних номінаціях. Кращим воротарем став Василь Менько з ФК «Сільце», в нормінації «Кращий захисник» спеціальний приз отримав Віталій Фірка з ДЮСШ Бронька-Довге, приз «Кращого нападника» дістався гравцю МФА Дмитру Лагунцову, а «Кращим гравцем» турніру було визнано гравця СДЮСШОРУ Олексія Пушкарьова. Нагороджував команди кубками та медалями голова обласної федерації футболу Іван Дуран.

У п’ятницю відбулися змагання серед хлопців у молодшій віковій групі (2008-2009 р.н.), а завершиться новорічно різдвяний кубок 12 січня турніром серед дівочих команд 2003 р.н. та молодших. Результати цих змагань на час виходу номеру до друку були невідомі.

Роман СЕНИШИН

 

10 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів