Диво сталося! Лижник, який блукав у горах Міжгірщини, подолав 15 кілометрів і вижив! (ФОТО)

Диво сталося! Лижник, який блукав у горах Міжгірщини, подолав 15 кілометрів і вижив! (ФОТО)
Рятувальники, лісівники та волонтери, встановили місцезнаходження та знайшли киянина-лижника, який пропав 6 січня.

 

Зниклий у горах лижник зі столиці знайдений живим. Зупинився він у мисливському будиночку на території лісового фонду Березниківського лісництві, в урочищі "Куртацька". Від місця катання він сам подолав десь 15 кілометрів.

Лижника відшукали у будиночку на сінокосі лісівники. Точні координати дав майстер лісу Міжгірського держлісгоспу Михайло Гимба. Загалом до пошуку зниклого лижника-екстремала було залучено 30 лісівників Міжгірського, Верхньогірського, Воловецького та Свалявського держлісгоспів, повідомляє прес-служба Закарпатське ОУЛМГ.

«Він перебуває в реанімаційному відділенні Свалявської районної лікарні. У нього загальне переохолодження організму та обмороження пальців рук та нижніх кінцівок. Станом його здоров’я задовільний. Зараз він проходить повне обстеження», – повідомила вона.

Нагадаємо, про те, що Ігоря Грищенка відшукали, ДСНС України повідомила о 23:00 10 січня. Чоловіка знайшли за орієнтирами, які він напередодні повідомив рятувальникам під час телефонного дзвінка.

Нагадаємо, що вчора, 9 січня, зниклий киянин зміг вийти на зв’язок і повідомити, де приблизно знаходиться. Для його пошуків залучили майже 40 рятувальників, а також волонтерів, лісівників, поліцейських та службових собак, а сьогодні працівники ДСНС у Закарпатській області залучили на пошук гвинтокрил МІ-8. А вже ввечері четверга він сам близько 17 години зателефонував на 101 і повідомив про своє місцезнаходження.

 

11 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів