Матерям-одиначкам на Закарпатті пропонують безкоштовне опанування нової професії!

Матерям-одиначкам на Закарпатті пропонують безкоштовне опанування нової професії!
Програма дає можливість одиноким матерям здобути знання про нову затребувану професію - Майстер перманентного макіяжу та взяти участь у розіграші Гранту на безкоштовне навчання професії.

 

Наталя Узарська, власниця мережі салонів краси і академії перманентного макіяжу запроваджує соціальну програму для одиноких матерів. У програмі можуть взяти участь молоді жінки - матері-одиначки з усього Закарпаття, регіональних обмежень немає!

Деталі можна дізнатись за посиланням: https://ladyspace.com.ua/socpm

В ЧОМУ СУТЬ ПРОГРАМИ?

Програма допоможе матерям-одиначкам швидко освоїти професію майстра мікроблейдінга, майстри перманентного макіяжу, ніж дозволить жінкам добре заробляти. Подібна ініціатива дозволить матусям повірити в себе і поліпшити соціальне становище своєї родини.

Завдяки участі в програмі можна також отримати:

1. Повністю оплачуване навчання;

2. Для жінок з регіонів надається оплата дороги до столиці;

3. Допомогу з працевлаштування як в Києві, так і в регіонах.

ЗАТРЕБУВАНА ПРОФЕСІЯ 2018 - МАЙСТЕР ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ

Перманентний макіяж - це сучасна технологія вдосконалення бровей, губ та очей за допомогою легкого татуажу з використанням спеціальних пігментів для обличчя, що покращують природну привабливість жіночої краси та позбавляють від щоденного макіяжу зазначених зон.

На сьогодні послуги перманентного макіяжу вже набрали шалену популярність серед жіночого населення в усьому світі та стають досить стандартною процедурою в кожному салоні краси та регіонах України. Головна причина популярності - бажання та реальна можливість отримати природний макіяж щонайменше на 1 рік.

uzhgorod.net.ua

 

16 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів