Де закарпатцям відпочити взимку? Найцікавіші ціни, пропозиції, нюанси

Де закарпатцям відпочити взимку? Найцікавіші ціни, пропозиції, нюанси
Хтось – на лижі, а комусь – море і сонечко подавай: де і за скільки можна відпочити в ці зимові дні – дізнавалися журналісти Uzhgorod.net.ua.

 

Почнемо з теплих країв, бо в ці холодно-морозні дні багато кому спадає на думку, а чи не податися в теплі краї?

Традиційно допомагає нам з оглядом наш партнер - турагенція м. Ужгород Трайдент-Хіт.

Гарячі путівки – шанс на унікальні подорожі

Можете зібратися за кілька годин і вирушити в чудову подорож? Тоді слідкуйте за гарячими пропозиціями – трапляється й так, що за умови вильоту вже наступного дня можна зекономити суттєву суму і відпочити по-райськи. Так, приміром, ужгородська агенція Трайдент-Хіт пропонує злітати на 11 днів на Мальдіви всього за 806 євро (авіапереліт із Києва).

Або ж така сама гаряча путівка – подорож в Домінікану на 11 днів у лютому обійдеться в 1550 євро (OCEAN EL FARO 5*)!

Єгипет в ці дні дешевий, але може бути вітряний. Хоча, відверто кажучи, щоб переключитися – саме те. Так, всього за 240 доларів можна відпочити 8 днів/7 ночей у п’ятизірковому готелі в Шарм ель Шейх, причому виліт зі Львова! Умови: все включено, страхування, СПА-центр, WiFi, дитячий клуб, тренажерний зал, трансфер аеропорт-готель-аеропорт. Такий відпочинок на родину 2+1 (до 14років) обійдеться в 600 доларів, а за двох дорослих та двох діток (до 14років) сплатите всього 715 «улюблених». Погодьтеся, небагато.  

Раннє бронювання дає можливість економити

Уже відтепер турагенції пропонують раннє бронювання – якщо вже маєте можливість спланувати літню відпустку, то можна зекономити і 30, і 40, і 50 відсотків від вартості проживання.

Так, приміром, якщо купувати відпочинок в ці дні, то тиждень у Греції може обійтися в 274 євро (готель Royal Hotel and Suites, 4*, Кассандра, Халкідіки). При цьому вартість включає сніданки та вечері, WiFi, парковку, тренажерний зал. 

Відпочинок у Албанії протягом 11 днів обійдеться в 392 євро: вартість вказана на особу та включає проживання у 3*+ готелі, сніданки, страхування, WiFi, трансфер аеропорт-готель-аеропорт, трансфер Ужгород-Львів-Ужгород (авіапереліт).

А ось у Болгарії взагалі можна відпочити дешево за умови раннього бронювання: всього 322 євро на сім’ю 2+1 (до 12 років) - Caesar Palace,4*, Св. Влас, перша лінія! Вартість вказана на сім’ю і включає: проживання 8днів/7ночей у 4* готелі, харчування все включено, WiFi, парасолі, шезлонги, тренажерний зал, паркування, дитяча анімація.

Тож не втрачайте час, заощаджуйте і гарно відпочивайте! А ми тим часом готуємо розповідь про відпочинок на гірськолижних курортах Закарпаття та Європи. Тут теж чимало цікавого!

uzhgorod.net.ua

 

16 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів