Хто такий Родинний Клуб і чому він дарує українцям подарунки?

Хто такий Родинний Клуб і чому він дарує українцям подарунки?
Впевнені, що більшості з вас хоча б раз надходив лист, в якому була дуже цікава пропозиція – стати щасливчиком і виграти шалені гроші. Такі листи часто приходять і від компанії Родинний Клуб. Але українці до таких пропозицій ставляться з великою недовірою і на це є своя причина: люди певні, що це чергова лотерея, виграти в якій просто нереально. Але чи так це насправді? І що приховано під маскою вигідної пропозиції? Сьогодні ми знайдемо відповіді на ці питання і допоможемо вам не втрапити в халепу.

 

То хто ж такі цей Родинний Клуб і чому вони роздають українцям гроші? Компанія займається торгівлею через каталоги, продають косметику, різноманітні товари для дома, побітову хімію та космецевтику. Щоквартально Родинний Клуб проводить розіграш грошового призу, причому суми доволі великі – 240 000, 360 000 гривень. Головна умова участі – бути клієнтом компанії і придбати товар на певну суму.

Але чи реальні ті гроші і як бути певним, що це не аферисти?

Безперечно, шахраї є і в цій сфері, адже тут крутяться немаленькі гроші, але якщо правильно обирати організатора, то виграти реально. Компанія, яка працює вже не перший рік і має велику базу клієнтів навряд буде діяти незаконно і обманювати власних покупців, адже це точно нашкодить репутації.

То навіщо ж дарувати гроші клієнтам, які і так купують товари?

 Відповідь на це питання ми знайшли в одному з інтерв’ю із представниками Родинного Клубу. Як виявилося, саме завдяки проведенню таких розіграшів вони нарощують базу клієнтів. «Ми вважаємо, що це вигідно не тільки для нас, а й для споживача. Хто ж не мріє отримати подарунок з грошових банкнот? Ми не продаємо лотерейні квитки, ми просто заохочуємо людей обирати якісні товари, а на додачу отримати непоганий подарунок. Але головна мета проведення таких маркетингових акцій – подяка нашим клієнтам за те, що обрали саме нас.

Ось ми і з’ясували, що ж це за гроші такі дарують українцям компанії на кшталт Родинного Клубу. Згодні, що на перший погляд ця схема виглядає доволі застарілою і дивною, але вона працює і має свої плюси, як для організаторів таких розіграшів, так і для простих споживачів.

 

29 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Гнатченко Лариса В 2020-03-31 / 17:51:23

    Родинний клую посадити я переможець акцыъзима 2019 рокув на протязы 3мысяцыв крым ыъ дзвынкыв листыв ы СМС я вирвати своъ грошы не можу цю укомпаныю назавжди закрити ы посадити грошы якы вони мены винны виплатити

  2. андрій 2020-02-24 / 16:23:23

    аферюги!здирники!брехуни

  3. Светлана 2019-11-02 / 20:53:46

    Лохотрон Мой муж виграл и обещали приз и ничего не дали!!!!