Закарпатці знову в призерах на чемпіонаті України серед юніорів та дорослих

Закарпатці знову в призерах на чемпіонаті України серед юніорів та дорослих
20-23 січня відбулися завершальні змагання чемпіонату України з гірськолижного спорту серед юніорів та дорослих спортсменів. Наші гірськолижники знову посіли призові місця у цих вікових категоріях.  

 

У змаганнях юніорок (спортсмени 1998 – 2003 р. н) вихованка закарпатського центру олімпійської підготовки Анастасія Шепіленко виборола срібну нагороду у дисципліні слалом. А вже наступного дня в слаломі гіганті Анастасія показала найкращий результат, третьою стала ще одна представниця закарпатського ЦОПу – Катерина Пірожко.

У юніорів у слаломі серед закарпатців найкращий результат – 5-те місце – показав представник школи вищої спортивної майстерності (Ужгород) Віталій Айб, 9-ту сходинку та залікові бали у командну скарбничку збірної краю приніс вихованець Ясінянської СДЮШОР Максим Дячук.

А в слаломі гіганті за крок до п’єдесталу пошани (4-те місце) зупинився Назар Петрук (ЦОП), п’ятим став Віталій Айб (ШВСМ).

Призові місця вибороли закарпатці в змаганнях серед дорослих гірськолижників. У жінок у дисципліні гігантський слалом бронзову медаль здобула Анастасія Шепіленко (ЦОП), слідом за нею з четвертим часом завершила змагання Катерина Пірожко (ЦОП), ще одна представниця краю Анастасія Горбунова стала сьомою.

У чоловіків у цій дисципліні срібну нагороду виборює Левко Цібеленко (ЦОП), всього вісім сотих секунд йому програє учасник минулої зимової олімпіади Іван Ковбаснюк (ЦОП), який, відповідно, фінішує третім, четверту сходинку посідає також наш спортсмен Назар Петрук. Залікові бали також отримують Тарас Ковбаснюк та Віталій Айб, які, відповідно, посідають 7 та 8-му сходинки.

У слаломі на цей час відомі результати виступів лише чоловіків. У цій дисципліні чимало спортсменів не змогли фінішувати або були дискваліфіковані. Найкращим серед закарпатців став ужгородець Крістіан Мінай (ШВСМ), який став 5-м, шосте місце в Тараса Ковбаснюка (ЦОП).

Семен МИХАЙЛИК

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі 

 

24 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів