Коли запрацює електронна абонентська книжка "Закарпаттяобленерго"?

Коли запрацює електронна абонентська книжка "Закарпаттяобленерго"?
На підприємстві надали вичерпні відповіді на це питання.

 

До редакції видання звернулися споживачі електроенергії і повідомили про те. що останнім часом не працює електронна абонентська книжка підприємства.

"Це дуже зручна послуга, ми нею постійно користувалися, адже вніс показники і все, бачиш, які борги є чи переплата, і не треба комусь дзвонити чи чекати контролера... Все було під нашим контролем!" - написала пані Ольга Мушка з Ужгорода.

 У прес-службі ПрАТ "Закарпаттяобленерго" нам повідомили, що наразі відбувається реформа ринку енергетики, тому можливі певні незручності, але все швидко вирішується. 

Зокрема, за даними прес-служби, через цю реформу споживачам слід знати, що побутові споживачі електроенергії в електронній абонкнижці ПрАТ «Закарпаттяобленерго» можуть бачити історію та сплатити за споживання електроенергії до 1 січня 2019, а сформувати нові рахунки, внести показники лічильника та сплатити за електроенергію, спожиту після 01.01.2019, можна в електронній абонентській книжці ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (якщо саме ця компанія є Вашим постачальником електроенергії). Всі паролі при цьому діючі. Зайти на сайт ТОВ "Закарпаттяенергозбут" можна ТУТ.

Воночас у відомстві зазначили, що в перехідний період можливе обмеження на деякі функції електронної абонентської книжки однієї або іншої компанії.

 http://uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів