Сьогодні відбулося позачергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Які результати?

Сьогодні відбулося позачергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Які результати?
На порядку денному було три питання.

 

Два – «Про пункт 5 рішення ХХХІІ сесії міської ради VІІ скликання 18.01.2019 № 1406 «Про надання згоди на складання технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки натурі (на місцевості)» та «Про пункт 1.5 рішення виконкому 16.01.2019 № 11 «Про поштові адреси» - стосувалися подолання вето міського голови Богдана Андріїва на окремі пункти рішень, прийнятих на сесiї мiськради 18 сiчня 2019 року. 

Нагадаємо, міський голова ветував рішення щодо змiни конфiгурацiї земельних дiлянок на вулицi Володимирськiй, які могли б призвести до накладання на сумiжну земельну дiлянку на вулицi Миколи Бобяка, на яку ще у 2016 роцi рiшенням мiської ради було надано дозвiл учаснику бойових дiй на розробку землевпорядної документацiї. Також Богдан Андріїв зупинив дiю рiшення виконкому від 16 сiчня про присвоєння поштової адреси на проектовану будiвлю гаража на вулицi Василя Комендаря, реалізація якого могла б завадити належній життєдiяльності багатоквартирного будинку на вулиці Василя Комендаря,78. 

Депутати на сьогоднішній сесії вето міського голови не подолали.

Додатково у порядок денний включили проект рішення щодо газети «Ужгород». Депутати внесли зміни до договору про зміну засновника та збереження назви, цільового призначення, мови і тематичної спрямованості газети «Ужгород», яка перестала бути комунальною та пройшла процес роздержавлення.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів