У «закарпатському дербі» перемагає Мукачево

У «закарпатському дербі» перемагає Мукачево
2 лютого в рамках другого туру групового етапу Зимового кубку дитячо-юнацької футбольної ліги України-2019 відбулося закарпатське дербі – мукачівський «МФА» грав проти ужгородського СДЮСШОРу. Зі стартових хвилин гри мукачівці досить швидко заволоділи ініціативою, затисли підопічних Олександра Пахомова на власній половині поля, і вже на 4-й хвилині матчу мукачівці повели в рахунку завдяки ефектному удару нападника МФА Кевіна Дуруеке. Вже через 5 хвилин нападник МФА Іван Станкович вдало грає на вістрі, виходить віч-на-віч і котить м’яч точно в сітку воріт – 2:0.

 

Далі гра дещо заспокоїлася, сдюсшорівці навіть спромоглися організувати кілька атак, та завдали перший удар в напрямку воріт, який проблемою для кіпера МФА не став.

А от на 30-й хвилині мукачівці організували взірцеву атаку . Іван Станкович прорвався через центр, звідки покотив м’яч партнеру Денису Дубовському на правий фланг, той собі прокинув і віддав на протилежний кут на Арзумана Мамедова, який вже пробивав у пусті ворота. Захисники ужгородської команди, хоч і намагалися врятувати воротаря, який вже був  відіграний, але марно – 3:0. Автором дубля в першій половині міг стати Кевін Дуруеке, але м’яч після його удару прийняла на себе поперечина воріт.

Друга половина зустрічі продовжила проходити за тотальної переваги МФА – вже на 55-й хвилині нападники МФА змусили помилитися оборонців СДЮСШОРу – і Денис Ткач зрізав м’яч у власні ворота.    На 66-й хвилині Артем Нагірний точним ударом завершив розгорнуту атаку мукачівської команди, а крапку в матчі поставив новобранець МФА Максим Лютнянський, який головою влучно замикає передачу з кутового – 6:0. 

Технічні дані

СДЮСШОР U-16 (Ужгород) – МФА(U-17 та U-16) (Мукачево) –6:0 (3:0)

Голи: Ткач (авто гол 55) – Дуруеке 4, Станкович 9, Мамедов 30, Нагірний 66, Лютнянський 76.

Арбітр:  Ілля Вовчанський (Ужгород)

СДЮСШОР: Ковач Валентин, Ткач Денис, Роля Максим, Попович Іван (Ізай Тарас 48), Ливчак Богдан, Крипта Сергій (Габор Юрій 48), Січка Марян (Ходаковський Олександр  41), Рибальченко Дмитро, Дегтяренко Денис (Мигалина Андрій 41), Балаж Олександр, Мотичка Олександр (Бабич Іван 52).

Запасний: Гузинець Сергій

Тренер: Пахомов Олександр

МФА: Юртин Олександр, Дубовський Денис, Барановський Богдан (Хайнас Андрій 45), Кірюхін Ілля, Нагірний Артем, Котомкін Віктор (Мамедов Арзуман 27), Станкович іван (Бойко Роман 48), Павлюк Євген, Яніцький Кирило (Лютнянський Максим 46), Герасименко Андрій (Боднарук Іван 49, Криськів Андрій 67), Дуруеке Кевін (Нерух Віталій 45).

Запасні: Переганець Зден, Поліщук Дмитро

Тренер: Віктор Яїчник

Тож після цього матчу мукачівці очолюють групу 8. Остаточно все на свої місця розтавить заключний поєдинок групового етапу  між  моршинською «Скалою» та СДЮСШОРом, який відбудеться завтра, 3 лютого в Моршині.

Нагадаємо, що в першому матчі МФА зіграв унічию – 0:0 зі «Скалою». 

Становище команд групи 8 напередодні завершального туру

М

Команда

Ігри

Мячі

Очки

1

МФА (Мукачево)

2

6-0

4

2

«Скала» (Моршин)

1

0-0

1

3

СДЮСШОР (Ужгород)

1

0-6

0

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів