Богдан Андріїв: "Залишаємося при думці, що проведення забудови в ареалі Закарпатського облмуздрамтеатру неприпустиме"!

Богдан Андріїв: "Залишаємося при думці, що проведення забудови в ареалі Закарпатського облмуздрамтеатру неприпустиме"!
Забудова ділянки біля ужгородського драмтеатру викликала осуд містян та наробила чимало галасу.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв опублікував заяву з цього приводу на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

"Сьогодні підписав заяви до слідчого Нацполіції – про залучення Ужгородської міської ради як потерпілої сторони у кримінальному провадженні та про накладання арешту на земельні ділянки у провулку Мостовому.

Йдеться про територію біля облмуздрамтеатру, яку хочуть забудувати. Як відомо, ділянки продані з аукціону ще в 2009 році, протягом останніх років ми намагалися дійти консенсусу, у тому числі пропонували викупити ці землі на користь громади Ужгорода. Однак вирішити питання не вдалося, власники неодноразово зверталися до суду.

Минулого понеділка, 28 січня, Закарпатський окружний адміністративний суд виніс Постанову про відкриття виконавчого провадження, вимагається визнати протиправною відмову Ужгородської міської ради зареєструвати декларацію про початок будівельних робіт і зобов’язано виконавчий комітет зареєструвати таку декларацію.

Міська рада, зі свого боку, прийняте рішення суду оскаржуватиме в апеляційному порядку, бо залишаємося при думці, що проведення забудови в ареалі одного з культурницьких об’єктів міста неприпустиме.

Про всю цю ситуацію поінформували журналістів і громадськість".

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів