Підрахували: скільки закарпатців отримають субсидію грошима вже в березні?

Підрахували: скільки закарпатців отримають субсидію грошима вже в березні?
Монетизація триває повним ходом: уже в березні безпосередньо одержувачі субсидій отримають "живі" гроші для розрахунків за комунальні послуги.Таке рішення було прийнято сьогодні  Кабінетом Міністрів України.

 

Закарпатці, яким призначено субсидію з 2018 року, отримають у березні готівку для оплати комунальних платіжок за лютий 2019 року. Відтак у квітні надійдуть кошти для розрахунку за спожиті у березні послуги, у травні – за квітень. Імовірно, йдеться про понад 95 тисяч домогосподарств, які звернулися за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житловокомунальних послуг у 2018 році. Принаймні таку кількість наводить Головне управління статситики в Закарпатській області, але реальну цифру дізнаємося невдовзі.

"Старим" субсидіантам буде перерахована субсидія грошовим переказом через державний Ощадбанк, а пенсіонерам виплатить Пенсійний фонд одночасно з пенсією. Аби отримати грошовий переказ, закарпатцям слід звернутися до найближчого відділення Ощадбанку, маючи при собі паспорт та ідентифікаційний код. Так одержувачу субсидії буде відкрито персональний банківський рахунок, на який перераховуватиметься сума субсидії у квітні та травні.

Uzhgorod.net.ua

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів