Усе Виноградово об'єдналося заради порятунку 10-річного Мартіна Молнара

Усе Виноградово об'єдналося заради порятунку 10-річного Мартіна Молнара
Мешканці райцентру організовують благодійні концерти, аукціони, продажі картин. вишивок, одягу, годинників - усі продають різноманітні речі, виручене перераховують на порятунок хлопчика.

 

 

Благодійний Інтернет аукціон - Виноградів організували у мережі Фейсбук. У групі постійно інформють про те, як допомагають хлопчикові, скільки коштів вдалося зібрати. Практично кожного дня мешканці міста виставляють нові й нові лоти, які може придбати кожен бажаючий. 

"Шановні учасники! «Благодійний інтернет-аукціон» створений за для збору коштів на лікування злоякісної пухлини головного мозку маленького Мартіна Молнара.Друзі! У кожного з нас є речі, товари, побутова техніка тощо, які можна реалізувати на інтернет-аукціоні, тим самим фінансово допомогти у лікуванні Мартіна, адже кожна зібрана гривня дає шанс на його одужання!

Правила дуже прості: 

1. Відправляєте повідомлення з вказаним товаром, який буде виставлений в якості ЛОТА: фото та опис (стан, характеристики, тощо) товару, його стартова ціна. 

2. Адмін виставляє Ваш ЛОТ в онлайн-магазин для реалізації.

3. Протягом п'яти днів триває інтернет-аукціон вказаного ЛОТА. Відлік починається після першої запропонованої ціни.

4. Переможецем (власником лота) вважається той, хто в момент закінчення торгів (тобто – через 5 днів від початку першої ставки, в 22:00 год.), запропонував найвищу ціну. 

5. Переможець аукціону відправляє кошти на картковий рахунок мами Мартіна Молнара (4149497873276341), публікує квитанцію (скрін) та отримує придбаний таким чином ЛОТ.

Просимо всіх небайдужих долучитися до спільноти! Не залишайтесь осторонь чужої біди!

РАЗОМ-СИЛА!!!"

Також на підтримку Мартіна організовують концерти та благодійні пісенні марафони.

Усе Виноградово в ці дні об'єдналося заради порятунку хлопика. не залишайтеся байдужими - тільки разом можна врятувати життя!

uzhgorod.net.ua

 

12 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів