Як і куди після реформи платити за електроенергію, роз'яснили в "Закарпаттяобленерго"

Як і куди після реформи платити за електроенергію, роз'яснили в "Закарпаттяобленерго"
 В адміністрації ПрАТ «Закарпаттяобленерго» повідомили, що і куди платити в зв'язку  з реформою та з огляду на численні запитання, що виникають у споживачів. 

 

 "Оплата за спожиту з 1 січня 2019 електроенергію здійснюється на розрахунковий рахунок постачальника універсальної послуги – ТОВ «Закарпаттяенергозбут».

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» з 01 січня 2019 року не виставляє рахунки за спожиту електроенергію побутовим споживачам. Такі рахунки виставляє ТОВ «Закарпаттяенергозбут».

Дізнатися про розрахункові рахунки ТОВ «Закарпаттяенергозбут» споживач також може на офіційному сайті товариства за посиланням: https://zakarpatzbut.energy/pobutovim-spozhivacham/informatsiia-dlia-pobutovih-spozhivachiv-shchodo-oplati-za-elektroenergiiu.

Борги за спожиту до 31.12.2018 р. електричну енергію, що залишилися непогашеними станом на 01.01.2019 р., треба сплачувати тільки на рахунок ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

Інформацію про рахунки ПрАТ «Закарпаттяобленерго», на які потрібно оплатити заборгованість, Ви можете знайти на офіційному сайті ПрАТ «Закарпаттяобленерго» (https://zakarpat.energy/).

Дякуємо за порозуміння! Оплачуйте вчасно рахунки!"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів