Міні-паровозик, який став родзинкою "Ужгородської палачінти", продовжує їздити містом

Міні-паровозик, який став родзинкою "Ужгородської палачінти", продовжує їздити містом
Численні перехожі задоволені новою атракцією.

 

МІні-паравозик, як і планувалося, залишився в Ужгороді: тепер він їздить протягом дня по НАбережній Незалежності, від Масарикового мосту до Театральної, на площі розвертається і знову назад.

Вартість проїзду така ж, як і була під час "Ужгородської палачінти": 30 грн для дорослого, 20 грн для дітей від 5 до 11 років, діти до 5 років - безкоштовно. Щоправда, пасажирів доволі мало, може, по 3-5 у вагончику. Очевидно, посеред робочого тижня бажаючих покататися небагато.

Нагадаємо, з ініціативи міського голови Богдана Андріїва, міні-паровоз, що три дні відвозить гостей із площі Театральної у Боздоський парк на фестиваль "Ужгородська палачінта", залишиться у місті.

Міні-паровоз, який курсував на фестиваль, залишиться в Ужгороді

uzhgorod.net.ua

 

14 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. СМЕРШ 2019-02-15 / 10:42:59

    Той "патріот" мабуть якийсь "активіст" бо давить його жаба що людям хоч щось подобається. Паровозик до Боздоша має бути, особливо з настанням весни і до осені - заробіток гарантований і ткристам добре. В Одесі по набережній від ланжерона до Аркадії їздять ще краші міні.

  2. патріот 2019-02-15 / 01:41:56

    Сі заробітчани-аферисти повозилися вхолосту по Берегову,а тепер ловлять лохів в Ужгороді. Най ідуть пахати на чехи,як наші люде!