Початок сезону для закарпатського велосипедиста став вдалим

Початок сезону для закарпатського велосипедиста став вдалим
Потроху сніг сходить із доріг і на змагальну арену виходять представники літніх видів спорту. Так у Туреччині відбулася міжнародна багатоденна гонка з велоспорту маунтинбайку, в якій взяв участь у наш чемпіон країни ужгородець Володимир Козловський.

 

Як повідомляє В.Козловський на своїй сторінці в «Фейсбуці» змагання складалися з чотирьох етапів.

У перший день змагань у дисципліні пролог (1 коло на трасі кроскантрі)В.Козловський став другим, відставши на секунду від грецького спортсмена.

Наступного дня у марафонському заїзді на відстань 62 кілометри з набором висоти 1500 метрів закарпатець став першим. «Перші 40 км нас їхала група з восьмичоловік, дал іпотроху почали всі «сипатись», і за 18 км до фінішу розумію, що час настав. Вихожу на спуск перший, роблю відрив в 4-5 секунди, і наступний підйом починаю крутити на всю потужність. Після цього етапу я одягаю майку лідера», - розповідає В.Козловський.

Третій день змагань відбулися перегони в дисципліні з точки в точку на відстань 36 км  з 900м набором висоти. В цьому виді Володимир фінішував третім. Як зазначив наш велосипедист, що вирішив поберегти сили на заключні змагання.

Четвертого змагального дня відбулися звитяги з дисципліни кроскантрі. На жаль, наш спортсмен невдало стартував і змушений був з 12-ї позиції поступово вириватися до лідерів. Однак, вирватися вперед закарпатцю забракло сил, і він поступається велосипедисту з Греції й стає в підсумку другим в загальному заліку.

Що ж, свій старт Володимир оцінює як достойний. 

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів