В Ужгороді презентували книжку, яка закликає українців змінюватись

В Ужгороді презентували книжку, яка закликає українців змінюватись
21 лютого в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Ф. Потушняка відбулась презентація публіцистичної книжки «Перемагають лише переможці» головного редактора напряму оперативної аналітики інформаційної агенції «Укрінформ» Сергія Тихого.

 

За словами модератора акції, власкора «Укрінформу» в Закарпатті Тетяни Когутич, у книжці сформульовані нагальні думки, відповіді на питання, які хвилюють зараз кожного мислячого українця.

Книга не дає оцінки поточних подій за роки російсько-української війни, а формулює засадничі думки, що треба переосмислити для себе, щоб держава змінилася. Автор переконаний, щоб Україна змінилася, кожен має почати змінюватися, позбутися комплексу жертви, налаштуватися на перемогу й діяти. «Перемога не дається будь-кому, в першу чергу тому, хто її не достойний і не вірить в неї. Ми остаточно переможемо лише тоді, коли змінимо ментальний код нації, коли станемо народом переможців, а не вічних «всьопропальщиків», –вважає Сергій Тихий.

Слухачі цікавилися у гостя поглядом на майбутнє України, з чого треба починати, щоб змінюватись, питали про події в України з погляду редактора, який щоденно аналізує потік інформації тощо.

Сергій Тихий каже, що прийшов час по-дорослому подивитися на владу, переглянути своє ставлення до мови, історії, сусідів… Погоджується, що телебачення формує викривлену картину світу, й радить давати негативні новини окремим програмами, а не у вечірніх випусках. Адже є і чимало позитивної інформації у регіонах чи аналітики за рік. Зокрема, мало хто говорить, що за минулий рік в Україні відкрили 400 підприємств, а зовнішній борг України зменшився на 10 % лише за рік…

Частину книг автор подарував для розповсюдження бібліотеками Закарпаття.

Uzhgorod.net.ua

Книгу "Перемагають лише переможці" презентували в Закарпатській головній бібліотеці

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів