Свіжі соціологічні дані вкотре підтвердили позиції двох лідерів президентських перегонів

Свіжі соціологічні дані вкотре підтвердили позиції двох лідерів президентських перегонів
Ще одна соціологічна служба підтверджує позиції кандидатів на пост Президента України. Центр SOCIS оприлюднив свіже дослідження, за яким у другий тур виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

 

 

Колишня фаворитка президентських перегонів Юлія Тимошенко посідає третю сходинку і продовжує втрачати прихильність електорату.

За даними опитування, серед тих, хто обов’язково прийде на вибори і вже знає, кому віддасть свій голос, майже 24% готові поставити галочку біля прізвища Зеленський, ще понад 20% проголосують за Петра Порошенка. Юлії Тимошенко готові віддати голоси менше 16% респондентів. Замикають п’ятірку – Юрій Бойко і Анатолій Гриценко із 11% і майже 7% відповідно.

Аналогічні тенденції останнім часом продемонстрували опитування Центру Разумкова та КМІСу.

Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS провів загальнонаціональне дослідження з 8 по 18 лютого 2019 року.

Було опитано 2 тисячі респондентів в усіх областях України (без врахування населення АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей). Вибірка репрезентативна для населення України віком від 18 років за такими показниками як стать, вік, тип поселення та область проживання. Статистична похибка дослідження складає +/– 2,1%.

 

25 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів