Півсотні фактів за тиждень: в "Закарпаттяобленерго" розповіли, де найчастіше крадуть електроенергію

Півсотні фактів за тиждень: в "Закарпаттяобленерго" розповіли, де найчастіше крадуть електроенергію
Починаючи з 18 по 24 лютого 2019 року працівниками Товариства виявлено 49 фактів крадіжок електричної енергії.

 

 Зокрема, було складено 47 Актів про порушення Правил серед населення та 2 Акти – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення за останній тиждень було виявлено у Мукачівському районі (10 порушень відповідно). Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло) і пошкодження та зриву пломб на засобі обліку.

У юридичному секторі факти крадіжок було виявлено у 2-х районах Закарпатської області, зокрема, у Мукачівському та Тячівському. Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 252,49 тис. грн.

-               у побуті – на суму 234,59 тис. грн.;

-               у юридичному секторі – на суму 17,90 тис. грн.

На фото: магнітні стрічки, які наклеюють працівники ПрАТ "Закарпаттяобленерго" на прилади обліку, щоб унеможливити застосування магнітів.

Джерело: прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

25 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів