Ужгородський "Радужний єнот" штурмує столичну "Лігу сміху"

Ужгородський "Радужний єнот" штурмує столичну "Лігу сміху"
Жартуючи й живеться легше, переконані ужгородські гумористи з КВК-команди "Радужний єнот". Нещодавно хлопці побували на фестивалі "Ліга сміху" в Одесі й хоч і не пройшли в телеефіри, отримали цікаві пропозиції та запрошення до регіональних ліг. Зараз хлопці перебувають у Києві, де саме почалася підготовка до першої гри регіональної ліги. Uzhgorod.net.ua встиг поспілкуватися з капітаном команди Володимиром Кірсановим буквально за кілька годин до від'їзду. Про що жартуватимуть та які шанси на перемогу мають – в ексклюзивному інтерв'ю.

 

-        Вова, розкажи, з чого ви взагалі починали участь у Лізі сміху?

-        Починали ми з того, що рік відіграли у вінницькій регіональній лізі, дійшли до фіналу. Тренером у нас тоді був Віктор Розовий (команда "Загорецька Людмила Степанівна"), а ще мали нагоду попрацювати з редактором київської регіональної "Ліги сміху" – завдяки ньому та редакторам вінницької ліги ми й потрапили в Одесу на фестиваль. За результатми відбору на фестивалі уже потрапляють у ефіри на телебаченні. Уже там з-поміж 200 команд стали одними з 57 кращих. До речі, наша «Ліга сміху» справді дуже популярна, уявіть, в Одесі були команди з Ізраїлю, Азербайдажану, Вірменії, Молдови, навіть із Москви та Білорусі. Нашій команді за результатами виступу запропонували взяти участь у кількох регіональних лігах. Ми обрали київську і тепер фактично їдемо на відбірковий етап.

-        Знаєте, хто буде вашими суперниками в київській лізі?

-        Наскільки нам відомо, до київської ліги надійшли заявки 59 команд, відібрали двадцятку кращих, ми теж потрапили до неї. У саму гру пройде 12 команд. Маємо високі шанси, тому впевнені, що будемо грати цілий рік, до зимового фестивалю.

-        Чи відомо, яка програма буде в Києві?

-        Так, за тиждень заїжджаємо, працюємо з редакторами, численні правки, тренування. Тоді перша гра - 3 березня. Тримайте кулачки.

-        Про що жартуєте? Як це взагалі відбувається: ви самі пишете номери чи вам пишуть програму?

-        Ні, ми маємо й свої напрацювання, певні архіви, але треба розуміти, вони не довговічні, тому доводиться комбінувати… Все пишемо самі. Ми трішки неформатна команда, у нас нема жартів про політику. Кожна друга команда щось про політику говорить – це вже нецікаво. Тому ми частіше порушуємо соціальні теми, наприклад, висміюємо наркотики, проституцію, релігійний фанатизм тощо.

-        Ліга якось фінансує учасникам дорогу, проживання? Чи це все лягає на ваші плечі?

-        Організація там завжди на високому рівні, але забезпечити собі проїзд, проживання, харчування команди мають самі. Зараз нам допоміг із поїздкою депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв. А під час поїздки на фестиваль в Одесу, до речі, нас підтримував міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та пивоварня Fichte'n Brewery. Все ж це вимагає значних затрат, тому команда вдячна всім, хто нас підтримував, підтримує і робитиме це в майбутньому!

-        Удачі вам! Тримаємо за вас кулаки!

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів