Закарпатець – срібний призер чемпіонату України з фрістайлу

Закарпатець – срібний призер чемпіонату України з фрістайлу
Нещодавно (15-16 лютого) на базі СГК «Буковель» відбувся чемпіонат України з фрістайлу-акробатики.

 

Як і прогнозувалося чемпіоном країни став олімпійський чемпіон Пхьончхану Олександр Абраменко. А от приємною несподіванкою для став виступ закарпатця, майстра спорту Олександра Окіпнюка, який став другим. Лише на один бал від О.Окіпнюка відстав Дмитро Котовський з Рівного.

Окрім О.Окіпнюка змагалися у чемпіонаті ще троє представників нашого краю. Марк Лайош у підсумку став шостим, Юрій Куксінов та Ілля Ларіонов посіли відповідно 9-е та 10-е місця.  

У жінок за карпатка Софія Джанда зупинилася за крок від п’єдесталу пошани – на 4-му місті. Ще дві представниці Срібної Землі – Владислава Моісеєнко та Марина Олійник посіли 5-у та 6-у сходинки.

А чемпіонський титул виборола рівнянка Анастасія Новосад.

Закарпатські фристайлісти-акробати мають медальні здобутки в змаганнях у молодших вікових категоріях.

Зокрема, в змаганнях дівчат 2007-2008 р.н Нелі Попович стала срібною призеркою чемпіонату. У звитягах дівчат 2005-2006 р.н. Олександра Кабаль стала чемпіонкою, Олександра виборола ще одну нагороду – бронзову в змаганнях серед юніорок 1999-2004 р.н.

У юніорів Марк Лайош став четвертим. 

А за підсумками виступів закарпатська команда посіла другу загальнокомандну сходинку, пропустивши вперед команду з Рівного.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів