Ужгородські музиканти вже всьоме з концертом відвідали школу мистецтв у Словаччині

Ужгородські музиканти вже всьоме з концертом відвідали школу мистецтв у Словаччині
Юні ужгородські музиканти вже всьоме з концертом відвідали школу мистецтв у місті Великі Капушани (Словаччина). Візит відбувся в рамках угоди про творчу співпрацю між Ужгородською дитячою музичною школою №1 імені П.І.Чайковського та Школою мистецтв міста Великі Капушани, яка діє з 2012 року.

 

Навідалися до словацьких друзів і начальник управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Ольга Василиндра, директор Ужгородської ДМШ №1 ім. П.І. Чайковського Олена Охрим, викладачі школи.

Учні та педагоги обмінювалися досвідом, набуваючи добру практику у творчості. Свою майстерність продемонстрували учні Ужгородської музичної школи Володимир Івачевський (гітара), Анастасія Гузинець (фортепіано), брати Ілля та Даніїл Кас'яненки (фортепіано), Євгенія Сидун (сольний спів), Антоніна Мочарко (скрипка), Степан Стефурак (акордеон), Таміла Штефан (сольний спів), Іван Шемет (кларнет), Каріна Корнута (скрипка), Софія Деменко (скрипка), Домініка Лаврюк (домра), Олександр Лисенко (труба) та Валентин Чіхрак (саксофон).

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів