І чемпіонські, і бронзові нагороди вибороли закарпатці на чемпіонаті країни зі сноубордингу

І чемпіонські, і бронзові нагороди вибороли закарпатці на чемпіонаті країни зі сноубордингу
4 березня завершився чемпіонат України зі сноубордингу, який відбувся на відомому гірськолижному курорті «Буковель».

 

Розпочали старти дорослі спортсмени – 27 лютого змаганнями з паралельного слалому гіганту.

Приємно, що серед дівчат реноме першого номера збірної України підтвердила Аннамарі Данча-Чундак, яка виборола золоту нагороду і в паралельному слаломі.

Ужгородка Олександра Гак стала п’ятою, а юна Надія Гапатин для якої ці старти стали дебютними серед  дорослих показала доволі пристойний результат – 8-у сходинку. Ще одна молода закарпатська сноубордистка Елізабет Михалько стала 11-ю, а Маряна Люханова – 17-та у підсумку.

У паралельному слаломі знову чемпіонкою стала наша Рія (Аннамарі Данча-Чундак), таки ж 5-те місце (як і в гіганті) здобуває Олександра Гак, Надія Гапатин – 1-а, Елізабет Михалько – тринадцята, а Маряна Лоханова -17-та.

У чоловіків – в паралельному слаломі-гіганті у складі закарпатців найкраще виступив досвідчений Йосип Пеняк, який став володарем бронзової медалі. Євген Гулій – став восьмим, до чільної десятки потрапив ужгородець Олександр Гашпарович.

У слаломі Йосип Пеняк вже зупинився за крок до п’єдесталу – став четвертим, шосту сходинку посів Євген Гулій, а О.Гашпарович – восьмий.

У змаганнях юніорок у паралельному слаломі найкращою із представниць нашого краю стала Надія Гапатин – третє місце, сьому сходинку виборола  Елізабет Михалько.

У юніорів ужгородець Станіслав Павленко став четвертим, слідом за ним фінішував ще один закарпатець – Микола Бельо.

У паралельному слаломі-гіганті у юніорок Надія Гапатин стала п’ятою. 

У юніорів бронзу виборов Микола Бельо, п’яте місце в Ігоря Надальського, сьому позицію зайняв Роман Данча, восьмим – Станіслав Павленко.

За підсумками виступів наша юніорська команда Закарпаття стала другою, перше в спортсменів з Івано-Франківська.

У змаганнях дівчат 2004-2005 р.н. із нашої команди найкращою стала вихованка ясінянського СДЮШОРу Вікторія Монастирецька, а 8-ме її колега Таісія Андрухович.

У хлопців кращими серед закарпатців також стали спортсмени з Ясіня – брати Швайгери – Євген та Максим, які посіли 4-те та 5-е місця. Сьоме Олег Пранничук, 9-те Віталій Франц.

Результати виступів сноубордистів в паралельному слаломі станом на 4-е березня були ще не опубліковані.

Роман СЕНИШИН

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів