Ужгородські гумористи пройшли у сезон київської "Ліги сміху" (ФОТО, ВІДЕО)

Ужгородські гумористи пройшли у сезон київської "Ліги сміху" (ФОТО, ВІДЕО)
Гумористи з команди "Радужний єнот" вирушили підкорювати столичну регіональну "Лігу сміху". Цього разу їм вдалося потрапити в сезон. А своїми успіхами Єноти поділилися ексклюзивно з Uzhgorod.net.ua.

 

Як розповів капітан команди Володимир Кірсанов, загалом за місце під сонцем, тобто місце в сезоні, боролася 21 команда. У гру ж потрапило 14, серед яких і ужгородський "Радужний єнот". 

Гратимуть під тренерством Влада Курана – актора команди "Ветерани космічних військ". Власне, з Кураном гратимуть наступну гру, яка відбудеться 6 квітня. 

Також зі слів Вови зал наших гумористів приймав чудово - киянам прийшлися до смаку жарти ужгородців. До речі, цікаво, що хлопці майже не торкаються у своїх номерах теми політики та навіть не зловживають закарпатським колоритом, який так люблять українці. 

А ще хлопцям надійшла вигідна пропозиція – поїхати в Таллін на естонську "Лігу сміху".  Можливо, серед наших читачів знайдуться охочі підтримати гумористів у цій поїздці фінансово? Пишіть у редакцію або безпосередньо капітану команди.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

Виступ "Радужного єнота" можна подивитися з 1.48.00.

 

 

08 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів