«УЖНЕТ» грає внічию в першому плей-оф футзальної другої ліги України

«УЖНЕТ» грає внічию в першому плей-оф футзальної другої ліги України
В 1/8 фіналу переможець Ужгородської фут зальної ліги («Ужнет») зустрічався із «Дунаївцями».

 

Перший поєдинок між цими командами пройшов на майданчику ужгородців.

Як повідомляє прес-служба УФЛ гра вийшла надзвичайно цікавою і тримала в напрузі з першої до завершальної хвилини. Господарі поступалися по ходу зустрічі, однак змогли переломити хід протистояння і звели гру до нічиєї.

«Ужнет» (Ужгород) – «Дунаївці-CRISPUS» (Дунаївці) – 3:3

Голи: Боїшко 19, Мирончук 33, Чедрик 39 – Хандін 13, 16, Зачиковський 20.

Команди жваво розпочали гру і вже на стартових хвилинах створили кілька реальних гольових нагод, однак довести  справу до взяття воріт завадила реалізація. У другій половині першого тайму Хандін показав свої бомбардирські вміння й протягом трьох хвилин оформив дубль(0:2). За кілька хвилин Боїшко скоротив відставання до мінімуму, однак гості відразу-ж провели третє взяття воріт і повернули собі комфортний гандикап у два м’ячі (1:3).

У другому таймі господарі зіграли надійно в обороні, додали гостроти в нападі й змогли відігратися. На 33-й хв. Мирончук зробив рахунок 2:3, а за хвилину до завершення гри Чедрик установив паритет (3:3). На завершальних секундах матчу в обох команд були нагоди вирвати перемогу, однак кіпери зіграли надійно.

Результативна нічия (3:3) у першому матчі залишає нашій команді хороші шанси на прохід до наступного раунду змагань. Сподіватимемося, що «Ужнет» у гостях здобуде необхідний результат і представить Срібну землю у чвертьфіналі Другої ліги України.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів