Jabil відкрив другу лінію завода під Ужгородом. Він збільшився вдвічі

Jabil відкрив другу лінію завода під Ужгородом. Він збільшився вдвічі
Американська компанія Jabil відкрила другий завод під Ужгородом. Про це повідомляє LIGA.net. Офіційне відкриття відбудеться о 14:00. На заході обіцяють присутність президента Порошенка.

 

Площа заводу збільшилася до 47 000 квадратних метрів. Тобто в два рази. Зараз в штаті заводу більше 3000 чоловік. За останні два роки він виріс на тисячу робочих. Jabil планує збільшити український штат до 5000.

Ужгородський завод Jabil - частина однієї з найбільших в світі корпорацій з контрактного виробництва електроніки Jabil Circuit, Inc. Корпорація відома тим, що надає послуги по збірці гаджетів для таких відомих брендів: Adtran, Gilat, Nespresso, Cardo, Nokia, Velux, Unify, Ceragon, Tele Tec, Visteon.

У світі у корпорації 120 заводів. Завод в Ужгороді входить в категорію мегасайт (від трьох тисяч співробітників). Таких в Європі всього три. І тільки український розширюється.

Український завод має повний цикл виробництва, починаючи з дизайну. 65% виробництва - телеком-замовник. 3% - авто. Решта - різна електроніка.

tech.liga.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів