Прилетіли! Авіасполучення Ужгорода з Києвом відновлено! (ФОТО)

Прилетіли! Авіасполучення Ужгорода з Києвом відновлено! (ФОТО)
Понад два роки Закарпаття не мало авіасполучення. Сьогодні, 15 березня, до Ужгорода прибув перший регулярний авіарейс, сполученням Київ-Ужгород.

 

Відновлення регулярного авіасполучення між Ужгородом та Києвом нарешті стало реальністю. Перший борт від авіакомпанії "Мотор Січ" уже приземлився в Ужгороді. Тривалість перельоту 3 години. 

Зі столиці прилетіло 6 пасажирів, на відльот їх 9. В обох напрямках літак має зупинку у Львові.

Зустрічали перший рейс міністр інфраструктури України Володимир Омелян, комерційний директор авіакомпанії Мотор Січ Олег Христов, депутат Закарпатської облради Андрій Андріїв, директор департаменту інфраструктури Закарпатської ОДА Едуард Маляр та міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко наголосив, що авіасполучення з Закарпаттям має бути частішим

Нагадаємо, авіасполучення з Ужгородом не було з червня 2016 року - саме тоді закінчилася 10-річна домовленість зі Словаччиною щодо спільного використання повітряного простору. До вирішення питання доклали свої зусилля на найвищому державному рівні - за сприяння Президента України Петра Порошенка, міністра інфраструктури Володимира Омеляна, а також співпраці обласної та міської влади.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів