Президент Порошенко – на засіданні Ради регіонального розвитку Закарпаття

Президент Порошенко – на засіданні Ради регіонального розвитку Закарпаття
В одному з цехів підприємства Jabil, що біля Ужгорода розпочалося засідання Ради регіонального розвитку Закарпаття за участі Президента України Петра Порошенка.

 

Представники міст і районів Закарпаття, нацменшин, депутати облради, духовенство, керівники потужних підприємств, всього близько 300 осіб, зібралися на зустріч із чинним Президентом України Петром Порошенком, який вже виступив на Красному полі в Хусті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко і Москаль говорили про ремонт закарпатських доріг. Що зміниться у 2019?

Президент почав свій виступ із того, що привітав краян із річницею створення Карпатської України, наголосив на важливості самоідентифікації українського народу. "Сила Збройних сил України зростає щодня, наша армія отримує сучасну.зброю. На армію запрацювали оборонні підпртємства, нам допомагають партнери. Сьогодні солдат це престижно". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко наголосив, що авіасполучення з Закарпаттям має бути частішим

Порошенко також зауважив, що пишається нашими земляками - 128 бригадою, та прикордонними загонами. 

"Дякую закарпатцям за підтримку армії, всім волонтерам, добровольцям. Силу нашоі армії Путіну не зламати!  Чому багато говорю про армію? Щоб у тилу нагадати про цей впжливий елемент нашоі держави", - наголосив головнокомандувач.

Відтак торкнувся соціальних тем: Нової української школи, до якої діти охоче ідуть, медичної реформи. Також наголосив на важливості децентралізації в розвитку громади: тепер важливі проекти можна буде ухвалювати і розробляти на місцях, а не лобіювати через Київ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпаття має стати туристичною Меккою, – Петро Порошенко

Також Президент звернувся до присутнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна та голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, щодо підготовки пропозицій для програми по переробці сміття.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів