Закарпатські електрики нагадали, що платити по-старому не варто

Закарпатські електрики нагадали, що платити по-старому не варто
Як повідомили в адміністрації ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ», електронна абонкнижка для споживачів відтепер працює на новому сайті.

 

"У зв'язку з державною реформою ринку електроенергії з 01.01.2019 ПрАТ «Закарпаттяобленерго» виконує функції Оператора системи розподілу, а ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» – функції Постачальника електроенергії.

Це означає, що побутові споживачі електроенергії в електронній абонентській книжці ПрАТ «Закарпаттяобленерго» можуть бачити історію та сплатити за споживання електроенергії до 01.01.2019, а сформувати нові рахунки, внести показники лічильника та сплатити за електроенергію, спожиту після 01.01.2019, можна в електронній абонентській книжці ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» (якщо саме ця компанія є Вашим постачальником електроенергії).’

Для існуючих облікових записів логіни і паролі збережені – ви можете використовувати їх. Нові користувачі зможуть самостійно задати логін і пароль при реєстрації. У перехідний період можливе обмеження на деякі функції електронної абонентської книжки однієї або іншої компанії.

Юридичних (непобутових) споживачів про зміни в роботі електронної абонентської книжки ПрАТ «Закарпаттяобленерго» буде повідомлено додатково. Просимо вибачення за можливі незручності.

Нагадуємо також, що розрахунки до 01.01.2019 – ПрАТ «Закарпаттяобленерго» (Оператор системи розподілу) https://pay.zakarpat.energy/home

Розрахунок після 01.01.2019 – ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» (Постачальник електроенергії) https://pay.zakarpatzbut.energy/home.

У разі виникнення будь-яких запитань можна звернутися за номерами кол-центру:

- ПрАТ «Закарпаттяобленерго»: 0-800-50-16-20 (цілодобово, без вихідних, безкоштовно з будь-яких номерів);

- ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ»: 0-800-50-59-60 (Пн-Пт: 08:00-17:00).

Додатково інформуємо, що електронна абонентська книжка ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» – це сервіс, який дозволяє, не виходячи з дому, передати показники засобу обліку, оплатити рахунок, а також контролювати своє споживання та нарахування за спожиту електричну енергію.

ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» вдячне всім споживачам за вчасно оплачені рахунки!"

 

Джерело:  прес-служба ТОВ "Закарпаттяенергозбут"

 

19 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів