Закарпаття заслуговує на те, щоб стати туристичною Меккою для всієї Європи! – Президент

Закарпаття заслуговує на те, щоб стати туристичною Меккою для всієї Європи! – Президент
Під час розширеного засідання Ради регіонального розвитку Закарпаття Президент України Петро Порошенко наголосив на тому, що область по праву вважають унікальною перлиною України і Європи.

 

– Природа в Закарпатті вимагає уваги і поваги. Це правда. Але вона прекрасна, – наголосив Глава держави. – І тому не можу не сказати про туризм у Закарпатті. Його можливості невичерпні, бо ваш край – справжня унікальна перлина Європи і України.

Вказав Президент і на ті ризики природних катаклізмів, які є можливими через особливості географічного розташування Закарпаття. Водночас, Петро Порошенко зауважив, що для запобігання катастрофічних наслідків паводків розроблені проекти з побудови берегоукріплень, які будуть реалізовані в області протягом 2019-2021 років.

Підкреслив Президент і важливість реалізації інфраструктурних проектів, які стосуються туристичної галузі.

– Хочу сказати вам і всій Україні. Всі проекти розвитку туризму в Закарпатті, такі як Музей лісу і сплаву на Чорній річці, реставрація Невицького замку, впорядкування доступу в заповідники, і розвиток готельного бізнесу – всі вони важливі. Закарпаття заслуговує того, щоб стати туристичною Меккою для всієї Європи! – підсумував Глава держави. Він також додав, що протягом усієї поїздки областю він виступав промоутером туризму на Закарпатті – регіону, з яким у нього пов’язані приємні спогади про першу спільну туристичну мандрівку з майбутньою дружиною.

 

16 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів