Неочікувані поради для тих, хто вирішив схуднути

Неочікувані поради для тих, хто вирішив схуднути
Схуднення насправді починається з психологічного стану людини.

 

Візьміть ручку і блокнот

Протягом тижня необхідно до того, як ви встигли покласти що-небудь в рот, записати причину, по якій ви це збираєтеся зробити. Тільки будьте чесними самі з собою.

  • Ви голодні?
  • Або голоду як такого немає, але вас почастували, а вам ніяково відмовити?
  • Або ви «заїдаєте» образу, стрес, втому?
  • Або ви підспудно відкладаєте неприємне і, щоб відтягнути його початок, вирішили перекусити? Але справа ж нікуди не випарується, а непотрібний перекус відкладеться на талії.

Слухайте музику

Щоб схуднути, потрібно змінити рівень повсякденної активності. Але навіть на ходьбу часом буває важко спонукати себе. Погана погода, не той настрій, втома - все це може перешкодити вийти з дому. У підсумку день за днем не виходить зробити заповітні 8-10 тисяч кроків (близько години піших прогулянок), а це необхідний рівень щоденної активності для схуднення. Для того, щоб зробити цей час більш приємним, скачайте улюблену музику та запасіться навушниками.

Запасіться гарним настроєм

Хваліть себе і не дозволяйте собі скочуватися в самокритику. Навіть якщо вам здається, що ви з'їли зайве, краще запам'ятайте це відчуття, прийміть цей досвід і не лайте себе. Наступного разу ви згадайте це і вчините по-іншому. Схуднення, як і життя в цілому, - це не ідеальна низка правильних вчинків, а можливість вчитися на помилках.

Джерело: Ukr.Media.

 

19 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів