СДЮСШОР-2006-ДЮСШ-1: волейбольний рахунок у футбольному протистоянні

СДЮСШОР-2006-ДЮСШ-1: волейбольний рахунок у футбольному протистоянні
Стартувало друге коло дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття

 

Підопічні Вадима Дьордя – беззаперечні фаворити. Вони дислокувались до цього поєдинку на третій позиції із 23-ма заліковими пунктами, що на три менше, ніж у лідерів: «Мункача» та «Зінедіна». А от їх суперники – команда Юрія Бучка розмістилась внизу турнірної таблиці. І це не дивно, маленьким школам, де нема вікової піраміди, доволі складно кожного року збирати нову команду.

Як наслідок, уже в першому таймі у ворота та ДЮСШ-1 влетіло 7 сухих м’ячів. Спочатку Костянтин Бобик проштовхнув м’яч у сітку, після пожежі в штрафній суперника. Далі вміло реалізував вирок арбітра, точно пробивши пенальті. А окрасою матчу став потужний і дальній удар захисника Юрія Вашкеби. Андрій Прокопів згодом теж відзначиться дублем. Голи на свій рахунок ще у першому таймі записали: Микита Німіцков, Валентин Бодор та Андрій Прокопів.

На старті другої 25-хвилинки підопічні Вадима Дьордя обертів не збавили. Відтак Олексій Пушкарьов уже в першій атаці повторив звитягу одноклубника Юрія Вашкеби, теж поціливши із дальньої дистанції під поперечину. 8:0.

Загалом, дальні удари прийшлись до смаку сдюсшорівцям, бо 9-ий гол влетів у сітку ДЮСШ-1 теж із дорослої відстані. Цього разу точність і потужність удару продемонстрував Ігор Бойчук. 9:0.

10-те взяття воріт було на рахунку Костянтина Бобика, який скористався помилкою стража і і розстріляв володіння останнього з близької відстані. Це хет-трик Костянтина.

Бобик відзначиться і покером, забивши 11-ий м’яч із 15-ти метрів під поперечину.

Костянтина цього ігрового дня прорвало, бо як Ви здогадались, заб’є він і 5-ий гол. 12:0.

А нефартовий 13-ий для ДЮСШ-1, проте видовищний для уболівальників, забиває Сергій Білошицький – ударом у поперечину, від якої м’яч влітає у сітку.

14:0 для цього протистояння стало характерним під ендшпіль матчу. До честі він Сергія Білошицького.

Ушосте нагадав про себе нагадав Костянтин Бобик, забивши 15-ий гол. Справедливий, хоч і волейбольний рахунок. 

 

Віталій БІРОВЧАК

Фото: Олександр СЛЄСАРЧУК

 

20 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів